Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 097

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Convivència, Educació, Policia Local Dilluns, 10 de juny de 2013

Acaba la 4a edició del Projecte de civisme i convivència adreçat als alumnes de 5è curs de primària de totes les escoles d’Esparreguera

En el projecte han col·laborat, amb la Policia Local, les regidories de Nous Catalans i d’Ensenyament

La Policia Local, amb la col·laboració de les regidories de Nous Catalans i d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Esparreguera, ha dut a terme la 4a edició del Projecte de civisme i convivència, en el que hi han participat els alumnes de 5è de totes les escoles de la vila, tant públiques com privades.

El projecte pretén ser un instrument més a l’abast de les escoles per a desenvolupar els continguts transversals relacionats amb el civisme i la convivència, amb l’objectiu de contribuir a la formació dels nois i de les noies com a ciutadans responsables. Es dirigeix als alumnes de la franja d’edat de 10 a 11 anys, una etapa especialment sensible i receptiva en la conscienciació, consolidació i reforç de conceptes i valors. Té com a objectius reforçar la interiorització d’hàbits i d’actituds de respecte en els usos de l’espai públic comú, desenvolupar l’esperit crític envers les actituds incíviques, implicar els destinataris en el compromís de la bona gestió de l’espai públic i amb la promoció del civisme i la convivència, alhora que aportar-los estratègies per a gestionar i resoldre conflictes quotidians.

El projecte té una durada de vuit hores, repartides en tres sessions per a cadascuna de les aules, que es duen a terme a la caserna de la Policia Local, a l’espai públic i a la mateixa escola.

Es destaca la implicació dels equips de direcció i dels mestres i les mestres de totes les escoles, gràcies als quals es pot dur a bon terme el projecte.

Projecte de civisme i convivència