Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dilluns, 17 de juny de 2013

Acaba amb èxit la 6a edició del Projecte TU HI ETS!

Un curs més els alumnes han tret profit del projecte d’atenció a la diversitat amb la col•laboració d’empreses i serveis del municipi

El dia 31 de maig va finalitzar el Projecte “Tu hi ets” d’aquest curs escolar, que va començar el 10 d’octubre. Enguany hi ha participat un total de 23 alumnes provinents dels tres centres de Secundària del municipi i s’ha fet una valoració excel·lent dels beneficis globals del projecte en tots els seus participants.

El projecte ha tingut com a objectiu la capacitació professional mitjançant la pràctica preprofessional en diferents àmbits d’ocupació. Els participants, assignats considerant el seu perfil, interessos i aptituds, han pogut fer estades d’un dia a la setmana en diverses empreses i serveis municipals de 14 sectors econòmics diferents i la resta del currículum formatiu l’han desenvolupat al centre de Secundària. Aquest treball realitzat per l’alumne fora del centre ha complementat el seu currículum formatiu facilitant la presa de decisions en la seva continuïtat formativa i futur laboral.

Traslladem l’agraïment de tota la comunitat educativa a totes les empreses particulars del municipi i serveis municipals que s’han ofert a col·laborar amb el projecte aquest curs escolar i les que ja fa anys que acullen alumnes dins del projecte.

TU HI ETS!