Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Faroles Plaça Esglèsia

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dimarts, 25 de juny de 2013

El Campus Ítaca clou la desena edició amb èxit notable de participació

16 alumnes de Secundària d’Esparreguera han participat al llarg de 10 dies en el Campus Ítaca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

En l’acte de cloenda els alumnes han presentat els diferents projectes treballats durant la seva estada al campus, seguidament s’han lliurat diferents premis: caminar per poder ser, concurs literari. Per acabar, s’ha fet l’entrega dels diplomes a tots els alumnes i centres participants.

La direcció dels instituts del Cairat i Castell, els alumnes i famílies dels alumnes participants valoren molt positivament la participació en el projecte.

L’Ajuntament d’Esparreguera té signat un conveni de de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona a fi de coadjuvar el sosteniment del Projecte Campus Ítaca, des del 2008.

La finalitat del Projecte Campus Ítaca és aconseguir que en acabar l’etapa de Secundària obligatòria, els alumnes continuïn la seva formació post-obligatòria. Alhora, el campus és un espai de convivència entre joves d’entorns socials diversos i permet potenciar l’ús del català com a llengua vehicular de comunicació.

La Universitat Autònoma de Barcelona i Banco Santander ofereixen als alumnes matriculats als centres ITACA, la possibilitat d’accedir a beques salari. Dues alumnes d’Esparreguera han aconseguit aquesta beca per estudiar a la UAB.

Participants del Campus Ítaca

Campus Ítaca