Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Dimarts, 2 de juliol de 2013

El regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres, i la regidora de Cultura i Festes, Núria Valldeperas, visiten el Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC)

El regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres, i la regidora de Cultura i Festes, Núria Valldeperas, visiten el TOCC per agrair als usuaris els dibuixos de les propostes del cartell de Festa Major d’Esparreguera 2013

L’objectiu per a l’usuari del TOCC és poder sentir-se inclòs de manera activa i amb la seva capacitat dins la societat.

La Regidoria de Cultura ha proposat a la Regidoria de Serveis Socials i al TOCC la seva col·laboració en el cartell de la Festa Major d’Esparreguera 2013, amb uns dibuixos fets pels usuaris.

El dia 5 de juny els dos regidors han visitat el TOCC. Els mateixos usuaris han explicat als regidors els seus dibuixos, com els havien fet i en quins motius s’havien inspirat.

L’equip de professionals i d’usuaris del TOCC han manifestat en aquest acte l’agraïment al consistori municipal i als companys de l’Ajuntament d’Esparreguera. La confiança i el gest d’inclusió social i participatiu que suposa oferir aquesta col•laboració és una valoració de la seva capacitat. En aquest sentit aquesta col·laboració és una eina integradora de primer nivell.

La dimensió humana del servei del TOCC aconsegueix, amb aquesta participació, el fet d’ajudar a apropar més a l’imaginari col·lectiu dels vilatans d’Esparreguera i a la societat en general una realitat diferent; i una proposta diferent de percebre la festa major.
Alhora fa més visibles i més propers aquests vilatans que, pel fet de ser diferents, no són més o menys singulars o virtuosos que tothom i els proporciona una oportunitat formidable de presència activa en l’entorn.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Visita dels regidors al TOCC