Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Divendres, 5 de juliol de 2013

L’alumna Mar Tous guanya l’accèssit del premi Educació de la FUB

L’alumna de segon de batxillerat de l’institut El Cairat Maria del Mar Tous i Fernández guanya l’accèssit del Premi Educació de la Fundació Universitària del Bages pel seu treball Let’s speak English. An approach to the way English is taught in our schools, dirigit per la professora Elisa Nebot

El treball te com a objectiu trobar quin es el millor mètode d’aprenentatge per a les classes d’anglès de tots els que s’hi apliquen, tenint com a marc d’estudi els cursos de P-5, 1r i 2n de primària a quatre escoles diferents. La primera, Saint Peter’s School de Barcelona, fa totes les classes en anglès, excepte alemany, castellà i català. La segona, Princess Margaret de Barcelona, realitza totes les classes en català, excepte la música, la història i l’anglès. A les altres dues, l’escola Mare de Déu de la Muntanya i l’escola Montserrat d’Esparreguera, totes les classes són fetes en català excepte les classes d’anglès.

Aquest treball arriba a la conclusió que no hi ha un mètode d’aprenentatge de l’anglès únic el qual seria el millor per aplicar-se a les classes, sinó que és una barreja de tots els mètodes el que fa que els alumnes tinguin un millor nivell. Tot i això, el millor de tots els models observats seria el comunicatiu, ja que és com els alumnes aconsegueixen habituar-se més a la llengua estrangera i perdre la por. També es va comprovar que en totes les escoles s’aconseguia arribar als objectius propis del nivell al qual pertanyien els alumnes, cosa que demostrava que l’esforç dedicat pels professors arribà a tenir fruit.

En el moment d’atorgar el premi, el jurat va destacar la coherència general de les idees, la densitat del treball de camp, la profunditat de la contextualització històrica, la qualitat de la documentació bibliogràfica i va destacar molt positivament el valor afegit d’haver estat escrit en llengua anglesa. Aquest premi va ser entregat el dia 27 de maig a Manresa i consta d’un diploma i d’un xec per valor de 300 euros.

Premi Educació de la FUB