Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 097

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Convivència, Educació, Política Lingüística Divendres, 23 d'agost de 2013

El Projecte Rossinyol inicia la 3a edició

Busquem voluntaris per iniciar la tercera edició del Projecte Rossinyol que vulguin apadrinar infants i joves en temes educatius, socials i de llengua

L’Ajuntament d’Esparreguera inicia la tercera edició del projecte Rossinyol a Esparreguera, amb la recerca de voluntaris. Per a l’edició d’enguany, es busquen col·laboradors majors d’edat, residents a la vila i que estiguin disposats a dedicar una tarda a la setmana per tal d’apadrinar un infant o un jove.

Els interessats poden trucar als tel. 93 777 69 61 i/o al tel. 93 777 75 71 o adreçar-se personalment a l’edifici de Can Pasqual (carrer dels Cavallers, 26) i preguntar per les Regidories d’Ensenyament i Nous Catalans.

El Projecte Rossinyol és un programa d’apadrinament d’un infant o d’un jove per part d’un adult esparreguerí que parteix del voluntariat amb objectius corresponents a tres eixos bàsics: l’educatiu, l’aprenentatge i l’ús social de la llengua catalana i el coneixement del medi.

Està avalat per la Universitat de Girona i forma part d’una xarxa de projectes d’apadrinament existents als Estats Units d’Amèrica, a Israel i a Suècia. A Catalunya, la Universitat de Girona n’ha estat la pionera.

Els col·laboradors acompanyen periòdicament un nen/a o un noi/a apadrinat, per tal que conegui diferents espais de la vila, llocs de lleure, àmbits de producció cultural, se l’ajudi a fer el seguiment de l’escolaritat i se li doni suport en les matèries escolars. Tot plegat es fa amb la pretensió d’accelerar el seu procés d’integració i d’adaptació sociocultural.

Projecte Rossinyol