Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 18/09/2020
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Joventut Dijous, 10 d'octubre de 2013

5a edició del Curs de monitors i monitores a Esparreguera organitzada per la Regidoria de Joventut

El curs va començar el passat 29 de setembre a l’Equipament Juvenil Cal Trempat d’Esparreguera, quedant cobertes les 25 places disponibles per a joves de 18 a 35 anys

El format del curs és intensiu de caps de setmana, finalitzarà el 24 de novembre, i està impartit per l’Institut de Formació Pere Tarrés.

Un cop finalitzades les pràctiques i entregada la corresponent memòria, l’alumnat obtindrà el títol oficial de Monitor/a de lleure infantil i juvenil, que els permetrà poder treballar com a monitors/es de colònies d’estiu, casals d’estiu, menjadors escolars, entre d’altres.

El cost del curs és de 185,00 euros, però des de la Regidoria de Joventut s’assumeix, donada la situació econòmica general, el 46 % del cost total de les inscripcions dels joves (18-35 anys) que siguin d'Esparreguera.

La Regidoria de Joventut donada la demanda, i tenint en compte que ha quedat una llista d’espera de 12 joves que no han pogut accedir a la formació, es proposa poder fer una nova edició durant l’any 2014.

Caldrà tenir en compte, que ha entrat en vigor en data 1 d’octubre de 2013, l’Ordre que regula el contingut i la metodologia dels cursos de monitor/a i de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

5a edició del Curs de monitors i monitores