Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Divendres, 8 de novembre de 2013

Autocars Ravigo SL és la nova empresa del servei del transport adaptat per als usuaris d’Esparreguera del Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC)

L’empresa de transports Autocars Ravigo SL ha estat la guanyadora del concurs públic efectuat per l’Ajuntament en el mes de juliol, per a donar el servei de transport adaptat als usuaris d’Esparreguera del TOCC

Des del mes de setembre l’empresa de transports Autocars Ravigo SL. cobreix el servei dels vilatans d’Esparreguera que, a més de ser usuaris del TOCC, han sol•licitat utilitzar el servei de transport adaptat.

Aquest servei està cofinançat amb aportacions de l’Ajuntament d’Esparreguera, del Consell Comarcal i del propi usuari a través d’un preu públic.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esparreguera, com a entitat titular del TOCC, ha manifestat el seu agraïment i reconeixement a l’anterior empresa que ha cobert aquest servei en els darrers anys, la Creu Roja del Baix Llobregat nord.

El regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres ha manifestat que, amb aquest canvi d’empresa a favor d’Autocars Ravigo, SL l’Ajuntament manté la millora contínua de la qualitat del servei. Es tracta d’una empresa de contrastada i àmplia experiència en el sector dels transports i també en l’àmbit dels usuaris d’atenció especial, com els usuaris del servei del TOCC.

Transport adaptat pel TOCC