Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 08/07/2020
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Dimarts, 17 de desembre de 2013

El Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) confecciona llibretes viatgeres per als petits escolars d’Esparreguera

El regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres, i la regidora d’Ensenyament, Núria Valldeperas, agraeixen als usuaris del TOCC i a les escoles Pau Vila, Taquígraf Garriga i Mare de Déu de la Muntanya aquesta primera col·laboració entre entitats socials i educatives

L’objectiu per a l’usuari del TOCC és poder sentir-se inclòs de manera activa i amb la seva capacitat dins la societat. Els petits escolars necessiten llibretes que vagin i tornin cada dia de l’escola a casa per a poder servir de canal de comunicació entre pares, mares, tutors i mestres.

Durant l’any 2013 els usuaris del TOCC han confeccionat les llibretes i les han lliurat a les escoles en el mes de setembre, coincidint amb l’inici de curs.

Els escolars dels col·legis han visitat el TOCC per veure i entendre què significa el centre i quina dimensió social representa el lliurament de les llibretes a la seva escola. Els usuaris del TOCC han ensenyat el centre i han mostrat com creaven les llibretes amb tot el seu detall.

L’equip de professionals i d’usuaris del TOCC han manifestat l’agraïment al consistori municipal i a les escoles d’Esparreguera per la confiança i el gest d’inclusió social i participatiu que suposa oferir aquesta col·laboració.

El TOCC aconsegueix amb aquesta primera participació ajudar a apropar més a l’imaginari col·lectiu dels vilatans d’Esparreguera, i a la societat en general, una realitat diferent i una proposta diferent de percebre el món.

Alhora fa més visibles i més propers aquests vilatans, que poden ser reconeguts com els autors d’aquestes llibretes i que fan d’unió dia a dia entre les llars i les escoles esparreguerines.

Confecció de les llibretes viatgeres