Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 05/06/2020
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Dilluns, 27 de gener de 2014

El Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) participa en la creació del Calendari per a l’any 2014 de l’Ajuntament d’Esparreguera

L’Ajuntament d’Esparreguera ha encomanat al TOCC la composició de petits dibuixos representatius de cada mes per al seu calendari de l’any 2014. L’objectiu per a l’usuari del TOCC és poder sentir-se inclòs de manera activa i amb la seva capacitat dins la societat

El regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres, i la regidora de Cultura i Festes, Núria Valldeperas, agraeixen als usuaris del TOCC i als professionals de l’Ajuntament d’Esparreguera la col·laboració per a la confecció del calendari municipal.

Els usuaris del TOCC han confeccionat les seves creacions artístiques per acompanyar en forma visual els dies més assenyalats del calendari de 2014.

Dies com la Cavalcada de Reis, Carnestoltes, Santa Eulàlia, Sant Jordi, Mare de Déu de Montserrat, Festa del Treball, Setmana Santa, Sant Joan, Sant Pere, Festa Major d’Esparreguera, l’Onze de Setembre i Tots Sants són algunes de les propostes d’enguany.

La dimensió humana del servei del TOCC aconsegueix, amb aquesta participació, el fet d’ajudar a apropar més a l’imaginari col·lectiu dels vilatans d’Esparreguera i a la societat en general una realitat diversa i una proposta diferent de percebre el dia a dia. Alhora fa més visibles i més propers aquests vilatans, que poden ser reconeguts com els autors d’aquestes dibuixos que il·lustren el calendari ofert per l’Ajuntament a les llars esparreguerines.

Cavalcada de Reis