Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 26/02/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Societat Dijous, 30 de gener de 2014

Declaració de dol oficial

L’alcalde decreta dos dies de dol oficial per la defunció del Sr. Daniel Barrio Grau

Davant del lamentable succés que va tenir lloc ahir, 29 de gener de 2014, al Polígon Industrial de l’Olana, amb el resultat de defunció d’un reconegut empresari d’Esparreguera, el Sr. Daniel Barrio Grau, fet que ha causat una gran commoció al poble, el consistori, en representació de tota la col·lectivitat, ha considerat obligat realitzar una declaració oficial de condemna.

Per aquest motiu, i com a testimoni del dolor de tot el poble d’Esparreguera davant de la mort del Sr. Daniel Barrio Grau, l’alcalde d’Esparreguera, Joan-Paül Udina, ha dictat un decret condemnant tots els actes d’agressió, així com la totalitat de les conductes violentes que deriven sempre en un perjudici a la societat, i ha declarat dol oficial en tot el terme municipal d’Esparreguera, des de les 12 hores del dia d’avui, 30 de gener de 2014, fins a les 12 hores del dia 1 de febrer de 2014, termini durant el qual les banderes del Consistori d’Esparreguera onejaran a mig pal.

Així mateix, es trasllada el condol de l’Ajuntament d’Esparreguera i de tots els ciutadans del municipi a la família de la víctima, posant a la seva disposició els serveis municipals.

Declaració de dol oficial