Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Divendres, 14 de febrer de 2014

S’incrementa el nombre d’expedicions de la línia interurbana E5 Igualada

A partir del divendres 28 de febrer de 2014 s’incrementarà el nombre d’expedicions del servei directe de transport interurbà entre Barcelona i Igualada, la línia anomenada E5 Igualada

La línia E5 Igualada, que va entrar en funcionament el passat 3 de juny de 2013, que fa el trajecte directe entre les ciutats d’Igualada i Barcelona, a partir del proper 28 de febrer incrementarà amb quinze expedicions més diàries d’anada i quinze més de tornada, de dilluns a divendres, i n’incorpora tres els dissabtes i dues els festius.

Aquesta línia va ser la cinquena línia de la xarxa exprés.cat que va posar en marxa la Generalitat de Catalunya. La principal característica d’aquesta xarxa exprés és que enllaça de manera ràpida les principals ciutats del país, de manera que en millora la freqüència de pas i, en alguns casos, el temps dels trajectes i ofereix un conjunt de millores en la informació als usuaris, tant als vehicles com a les parades del servei.

Aquest increment també suposarà una millora per als usuaris d’Esparreguera de la línia Igualada-Barcelona i viceversa, ja que així es podrà garantir una oferta de places de qualitat òptima adequada en tot moment a la demanda i poder evitar, en molts casos, la situació que fins ara, en algunes ocasions, es trobaven els usuaris de no poder pujar a l’autobús perquè ja anava ple. A banda d’això, de les tres expedicions que es fan els dissabtes, en els dos sentits de la marxa, dues d’elles faran també parada a Esparreguera, per la qual cosa quedarà, així, més reforçat el servei.

Bus Expres E5 Igualada