Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Parc de la vila

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Salut Pública Divendres, 28 de febrer de 2014

L’exposició itinerant “Menja bé, tu hi guanyes!”, a la Sala d’Exposicions Municipal, del 27 de febrer al 16 de març

Enguany, la Regidoria de Salut Pública ha sol·licitat al Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona l’exposició “Menja bé, tu hi guanyes!” amb l’objectiu de promoure hàbits alimentaris saludables entre la població infantil esparreguerina

L’exposició s’adreça a infants entre els 8 i els 12 anys, amb l’objectiu de difondre una bona alimentació i uns bons hàbits alimentaris que ajudin a tenir una salut millor.

Consta de diversos plafons, cadascun dels quals presenta un ambient domèstic: el rebedor, el bany, el menjador i un ambient exterior. A l’ambient del menjador hi ha una taula que incorpora un ordinador amb jocs interactius i al plafó hi ha una pantalla plana amb una producció de vídeo, on una colla d’infants ensenyen com combinar aliments de forma variada i divertida per créixer sa.

L’exposició estarà oberta al públic a la Sala d’Exposicions Municipal del carrer dels Arbres, 38, entre el 27 de febrer i el 16 de març de 2014, de dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda i dissabte i diumenge de 10 del matí a 1 del migdia.

S’ha convidat els centres escolars de la vila a visitar l’exposició, amb la possibilitat de fer una visita guiada.

Una alimentació adequada durant l’etapa escolar és un factor clau que determinarà, en gran mesura, la salut que la població tindrà a l’edat adulta.

“Menja bé, tu hi guanyes!”