Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 11/07/2020
Traducció automàtica

Can Tobella

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Societat Dijous, 28 de novembre de 2019

El calendari 2020 de l'Ajuntament d'Esparreguera comença a repartir-se

L’almanac està dedicat a l'obra guanyadora del III Premi de Recerca Vila d'Esparreguera, "Descobrint Esparreguera", dels autors locals Lídia Quevedo i Josep Grau. Se n'ha fet un tiratge de 8.500 exemplars que es distribuiran gratuïtament entre els comerços del centre de la vila, l'Ajuntament i diferents seus municipals

Avui s’ha començat a repartir el calendari de l’Ajuntament d’Esparreguera de l’any 2020, dedicat a les rutes de l’entorn natural del municipi del llibre “Descobrint Esparreguera”, guanyador del III Premi de Recerca Vila d'Esparreguera. Els 8.500 exemplars d’aquesta edició es distribuiran de manera gratuïta des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, altres seus municipals i els comerços del centre de la vila. El repartiment dels calendaris coincideix amb l’inici de la campanya de comerç local “A Esparreguera tenim de tot”, que començarà demà amb l’encesa de la il·luminació nadalenca.

El calendari 2020 de l’Ajuntament ha estat editat, per primera vegada en molts anys, sense publicitat. Des del consistori s’ha optat per una nova fórmula, al marge de l’empresa que comercialitzava els espais publicitaris i en feia la impressió i distribució. Segons ha explicat l’alcalde, Eduard Rivas, “aquest model, tot i que no suposava cap despesa per l’Ajuntament, presentava diferents inconvenients i, davant la dificultat de mantenir-lo, el consistori ha optat per assumir-ne la despesa”. Rivas ha subratllat que “el calendari és una bona ocasió́ per a posar en valor aspectes rellevants vinculats al nostre municipi, considerant que la vigència d’aquest suport durant un any i la seva àmplia distribució ajuden a compartir un motiu d’orgull entre tota la ciutadania”.

Enguany s’ha demanat a la Lídia Quevedo i el Josep Grau, autors del llibre “Descobrint Esparreguera”, que cedissin part del contingut d’aquesta obra per a posar de relleu algunes de les rutes i paratges de l'entorn natural del municipi al celendari de l'Ajuntament 2020. El llibre, guanyador de la III edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera, veurà la llum a principis de l’any vinent, segons han informat els autors, que s’han mostrat molt satisfets del resultat del primer calendari institucional de la nova dècada.

Els exemplars són des d’avui a diferents dependències municipals i als comerços del centre de la vila, es distribueixen gratïtament i “volen ser un obsequi per a la ciutadania en aquestes dates prenadalenques”, segons han informat fonts municipals. Les mateixes fonts recorden que els calendaris de l’Ajuntament volen generar interès i visites als comerços del nostre municipi durant aquests dies en els que es durà a terme la campanya “A Esparreguera tenim de tot” per a dinamitzar el comerç local i incentivar el consum als establiments del nostre municipi.


El calendari 2020 de l'Ajuntament d'Esparreguera comença a repartir-se