Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 21/01/2020
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Dilluns, 17 de març de 2014

El Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) rep la visita dels alumnes de l’Escola Mare de Déu de la Muntanya

El usuaris del TOCC confeccionen Agendes viatgeres per als cursos primer i segon de Primària, i els alumnes vénen a veure com les fan

El dijous 27 de febrer els alumnes de primer i segon de Primària de l’Escola Mare de Déu de la Muntanya van visitar el TOCC per veure com els usuaris del centre confeccionen les Agendes viatgeres que fan servir.

La visita es va dividir en dues parts: en la primera, una monitora i el seu grup d’usuaris va explicar què és el Taller Ocupacional i quines activitats hi duen a terme, i en la segona es va fer un recorregut pel centre, en el qual els alumnes van poder veure com els equips de treball produïen i confeccionaven les llibretes.

Alumnes, mestres i usuaris van participar activament en la visita, tot identificant valors mutus tant de l’escola com del taller, de respecte a la persona, de reconeixement del treball i de l’esforç.

La trobada va propiciar, d’una banda, la descoberta d’una realitat i, de l’altra, unes ganes de comunicar i compartir, que van fer que els usuaris del centre se sentissin motivats i protagonistes del valor del seu treball, gràcies a l’interès el desig de conèixer dels escolars.

Els alumnes i els mestres van obsequiar el taller amb un dibuix de l’escola.

Aquestes visites acosten i possibiliten una trobada entre escolars de diferents escoles d’Esparreguera i el món de la persona amb discapacitat intel·lectual adulta.

El regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres, i la regidora d’Ensenyament, Núria Valldeperas, bo i aprofitant aquesta activitat escolar, han volgut felicitar, d’una banda, els alumnes, els mestres i la direcció de l’escola i, de l’altra, els professors i els usuaris del TOCC per aquesta oportunitat que han tingut de compartir experiències amb un gran valor educatiu.

Visita al TOCC