Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 01/08/2021
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat, Societat Divendres, 9 de maig de 2014

L’Ajuntament d’Esparreguera s’adhereix al conveni de col·laboració subscrit entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Catalunya Banc S.A.U. per promoure l’ocupació d’habitatges per destinar-los a lloguer assequible

Acte de signatura del document d’adhesió de l’Ajuntament d’Esparreguera al conveni de col·laboració

El passat dijous 7 de maig, i en compliment de l’acord de la Junta de Govern Local de 16 d’abril d’enguany, va tenir lloc la signatura del document d’adhesió de l’Ajuntament d’Esparreguera al conveni de col·laboració subscrit en data 8 d’octubre de 2013 entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Catalunya Banc S.A.U. per promoure l’ocupació d’habitatges per destinar-los a lloguer assequible.

L’acte de signatura del conveni per part de l’alcalde d’Esparreguera, Joan-Paül Udina, i del representant de Catalunya Banc S.A.U., Francisco David Barrachina, va tenir lloc al despatx de l’alcaldia i va comptar amb la presència del regidor d’Urbanisme, Sr. Josep Rovira.

El conveni preveu la col·laboració dels ajuntaments on es trobin ubicats els habitatges proposats per Catalunya Caixa, i de propietat de la mateixa entitat. Així, l’Ajuntament d’Esparreguera, a través dels Serveis Socials municipals, es compromet a col·laborar als efectes de facilitar la identificació d’aquelles persones/famílies idònies per ser beneficiàries d’un habitatge de lloguer amb renda assequible. Aquesta col·laboració es gestionarà sempre en coordinació i en base als procediments aprovats per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Signatura del conveni