Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 11/05/2021
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Participació Ciutadana Dimarts, 27 de maig de 2014

Sessió informativa sobre la variant de la carretera B-231 a Can Rial

Representants del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona exposaran als veïns d’Esparreguera el projecte de la variant, al barri de Can Rial

El dimarts 3 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, l’alcalde d’Esparreguera, Sr. Joan-Paül Udina, i la regidora de Participació Ciutadana, Sra. Montserrat M. Vilardosa, han convidat els veïns del barri de Can Rial i de tota la població a assistir a una reunió informativa sobre el projecte de la variant de la carretera B-231, com una possible solució per a evitar el trànsit de camions de la brossa al seu pas per Can Rial.

La presentació anirà a càrrec del director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Sr. Xavier Flores, del subdirector general d’Infraestructures de Transport Terrestre, Sr. David Prat, i del director de serveis de Prevenció i Gestió de Residus de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Sr. Joan Miquel Trullols, i es farà al Restaurant Can Rial (c. de Pep Ventura, 75).

L’alcalde considera que amb aquest acte es resoldrà la manca d’informació directa que tenen els veïns de Can Rial i de la resta del municipi sobre una de les possibles solucions per a eliminar el pas per dins de l’entramat urbà de Can Rial dels camions de la brossa que van a l’abocador de Can Mata.

La regidora de Participació Ciutadana diu que “aquesta exposició del projecte és important perquè Esparreguera sigui conscient de l’afectació que té per a la vila la instal·lació dels Hostalets de Pierola –dipòsit controlat de Can Mata i Ecoparc 4–, derivat del pas dels camions pel nostre municipi i, alhora, l’impacte que pot tenir la nova variant en una àrea natural de riera”.

La B-231 és la carretera que va des d’Esparreguera fins als Hostalets de Pierola i que després arriba fins a Piera. Aquesta via suporta un important volum de trànsit i és utilitzada pels camions que accedeixen a l’abocador de Can Mata, als Hostalets de Pierola.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Carretera B-231