Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 15/06/2021
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Participació Ciutadana Dimarts, 27 de maig de 2014

Sessió informativa sobre la variant de la carretera B-231 a Can Rial

Representants del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona exposaran als veïns d’Esparreguera el projecte de la variant, al barri de Can Rial

El dimarts 3 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, l’alcalde d’Esparreguera, Sr. Joan-Paül Udina, i la regidora de Participació Ciutadana, Sra. Montserrat M. Vilardosa, han convidat els veïns del barri de Can Rial i de tota la població a assistir a una reunió informativa sobre el projecte de la variant de la carretera B-231, com una possible solució per a evitar el trànsit de camions de la brossa al seu pas per Can Rial.

La presentació anirà a càrrec del director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Sr. Xavier Flores, del subdirector general d’Infraestructures de Transport Terrestre, Sr. David Prat, i del director de serveis de Prevenció i Gestió de Residus de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Sr. Joan Miquel Trullols, i es farà al Restaurant Can Rial (c. de Pep Ventura, 75).

L’alcalde considera que amb aquest acte es resoldrà la manca d’informació directa que tenen els veïns de Can Rial i de la resta del municipi sobre una de les possibles solucions per a eliminar el pas per dins de l’entramat urbà de Can Rial dels camions de la brossa que van a l’abocador de Can Mata.

La regidora de Participació Ciutadana diu que “aquesta exposició del projecte és important perquè Esparreguera sigui conscient de l’afectació que té per a la vila la instal·lació dels Hostalets de Pierola –dipòsit controlat de Can Mata i Ecoparc 4–, derivat del pas dels camions pel nostre municipi i, alhora, l’impacte que pot tenir la nova variant en una àrea natural de riera”.

La B-231 és la carretera que va des d’Esparreguera fins als Hostalets de Pierola i que després arriba fins a Piera. Aquesta via suporta un important volum de trànsit i és utilitzada pels camions que accedeixen a l’abocador de Can Mata, als Hostalets de Pierola.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Carretera B-231