Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 23/09/2020
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Convivència, Educació, Policia Local Dilluns, 16 de juny de 2014

Gairebé 300 alumnes de 5è de primària han assistit a les sessions de civisme i convivència del curs 2013/14

La formació vol potenciar els hàbits i les actituds de respecte en els usos de l’espai públic, la convivència i la gestió dels conflictes entre iguals

El passat dijous 29 de maig es va fer la darrera de les sessions dels tallers de civisme i convivència del curs escolar 2013/14. Enguany hi ha participat els 285 alumnes de 5è curs de primària de totes les escoles d’Esparreguera.

Aquesta activitat que impulsa la Policia Local amb la col·laboració de les regidories d’Ensenyament i de Nous Catalans s’ha fet per cinquè any consecutiu i ha estat molt ben acollida per les escoles.

L’objectiu és reforçar en els nois els continguts transversals del currículum escolar relacionats amb la seguretat i la convivència per tal de contribuir en la seva formació com a ciutadans responsables, amb plena capacitat per a reconèixer i exercir els seus drets i deures i comprometre’ls amb la bona gestió de l’espai públic comú i amb la promoció del civisme i la convivència.

En relació al civisme s’ha volgut reforçar la interiorització d’hàbits i d’actituds de respecte en els usos de l’espai públic comú, fomentar la comprensió de les normes i per què cal que siguin respectades, desenvolupar l’esperit crític vers les actituds incíviques i la capacitat de percebre’n les conseqüències.

Pel que fa a la convivència, es pretén reforçar les habilitats socials positives com a elements que permetin adoptar estratègies per a la resolució adequada del conflicte des d’una perspectiva no adversarial, propiciar la cerca de solucions alternatives per a la gestió del conflicte i millorar les relacions amb els altres amb assertivitat i empatia.

Us podeu descarregar el contingut del projecte des del web de l’Ajuntament d’Esparreguera a:
http://www.esparreguera.cat/policia/civisme_i_convivencia.html

Per a més informació:
www.esparreguera.cat/policia/civisme_i_convivencia.html

Sessions de civisme i convivència