Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Centre Obert La Fulla Dijous, 26 de juny de 2014

Estiu actiu al Centre Obert La Fulla

El Centre Obert La Fulla planteja una dinàmica adaptada a necessitats dels infants i dels joves durant la jornada intensiva de les escoles al mes de juny i el període estiuenc

Una vegada més i durant la recta final del curs escolar, el Centre Obert reestructura la seva dinàmica per tal d’atendre els infants i els joves en els horaris extraescolars i durant el període estiuenc.

D’una banda, durant l’horari intensiu de juny dels centres educatius, el Centre Obert ha dut a terme tot un seguit d’activitats de temps lliure on els infants i els joves han posat en pràctica fora de les seves dependències tots els aprenentatges bàsics treballats durant el curs al voltant del respecte, la responsabilitat, la urbanitat, l’ordre, la paciència, el diàleg, la constància, la tolerància i la cooperació.

El grup de petits, infants de 6 a 9 anys, ha fet la descoberta de l’entorn més immediat del nostre municipi com és el Camí de les Bramones. El grup de mitjans, infants de 10 a 12 anys, ho ha fet al Parc Forestal de Can Cases de Martorell i el grup d’adolescents, joves entre els 13 i 16 anys, ha gaudit d’un dia a la platja de Comarruga.

D’altra banda, la revetlla de Sant Joan celebrada el dijous 19 de juny clou el curs escolar i enceta a les activitats estiuenques.
A partir de Sant Joan comença l’horari d’estiu i d’aquesta manera una altra estructura en l’atenció als infants i als adolescents. Durant els matins s’ofereix reforç escolar i tècniques d’estudi i durant les tardes l’activitat de piscina.

El Centre Obert acabarà la seva activitat amb els infants i els joves amb les colònies d’estiu del 16 al 18 de juliol.

Estiu al Centre Obert La Fulla

Grup de mitjans

Al Parc Forestal de Can Cases

Reforç escolar i tècniques d'estudi