Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Centre Obert La Fulla Dilluns, 4 d'agost de 2014

La Fulla finalitza el curs 2013-2014

Amb les colònies d’estiu, el Centre Obert La Fulla clou la seva intervenció directa amb infants, joves i les seves famílies

Amb les colònies d’estiu, el Centre Obert La Fulla clou la seva intervenció directa amb infants, joves i les seves famílies, després d’un curs ple de continguts al voltant dels valors per a la convivència, les habilitats socials i els hàbits més bàsics.

Segons l’equip tècnic d’educadors socials, és un moment idoni per a observar fora de l’espai del centre i dels termes d’Esparreguera la posada en escena dels aprenentatges realitzats durant el curs. Així ho manifesten les actituds i les aptituds dels infants i dels joves, el seu saber ser i el seu saber estar arreu.

El regidor Jordi Mestres valora de forma excel·lent el treball sigil·lós, però intensiu de provisió d’eines educatives en el dia a dia que fan dels nostres infants persones una mica més autònomes i responsables, més de la contribució al fet que puguin viure amb igualtat d’oportunitats en la seva formació com a persones.

Les mans blanques i rugoses que apareixen a la fotografia són una mostra del bon aprofitament d’aquesta petita recompensa final. Els infants i els joves difícilment van sortir de l’aigua en tot el temps que van passar al Parc Aquàtic Costa Caribe.

L’experiència entranyable viscuda els dos dies d’excursió a Montserrat i en l’estada al Refugi Vicenç Barbé, així com el dia al parc aquàtic, marca el final de l’activitat per tornar amb nous projectes que garanteixin, de nou, donar resposta a les necessitats dels infants en situació de dificultat social durant el curs 2014-2015.

La Fulla finalitza

el curs 2013-2014