Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 28/11/2020
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat, Societat Dijous, 4 de setembre de 2014

Canvi del vehicle que presta el servei de transport urbà a Esparreguera

Des del passat dilluns 1 de setembre s'ha substituït el vehicle que fa el servei

Després de diversos requeriments rebuts per alguns usuaris freqüents del servei de transport urbà, on es posava de manifest que el vehicle titular del servei no era l'adequat per a cobrir les necessitats dels usuaris, des de la Regidoria de Mobilitat, Aparcament i Transports de l'Ajuntament d'Esparreguera es va començar a dur a terme una sèrie de negociacions amb l'operador titular del servei, LA HISPANO IGUALADINA, SL, per tal d'intentar solucionar les inquietuds rebudes per part dels usuaris del servei.

Arran d'aquestes negociacions, finalment es va arribar a un acord i, a partir del passat dilluns 1 de setembre, el vehicle que presta el servei és un vehicle de pis pla, sense escales, adaptat per a persones amb mobilitat reduïda; en definitiva, un vehicle amb unes condicions més òptimes i adequades al servei que està prestant. Aquest vehicle és el que, fins aquest moment, feia només dues expedicions els dijous, dia de mercat setmanal.

La substitució del vehicle titular del transport urbà suposa una gran millora per a tots els usuaris del servei, ja que podran fer el trajecte amb unes condicions més òptimes i adequades.

Bus urbà d'Esparreguera.