Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Dimarts, 23 de setembre de 2014

Nova edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

L’Ajuntament d’Esparreguera s’ha adherit a la celebració de la Setmana de la Mobilitat organitzant una pedalada popular pels carrers de la vila el diumenge 28 de setembre i, també, fent que el bus urbà sigui gratuït durant tot el dijous 25 de setembre

Com cada any des del 2002, la Unió Europea ha convocat la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura durant el mes de setembre. Per tal de promoure la celebració d’aquesta setmana a Catalunya, el Govern de la Generalitat, amb la col·laboració dels principals agents relacionats amb el món de la mobilitat i la sostenibilitat, celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura entre els dies 22 i 29 de setembre.

L’Ajuntament d’Esparreguera s’ha adherit a la celebració de la setmana de la mobilitat, i ha organitzat una pedalada popular pels carrers de la vila, per al proper 28 de setembre. L’acte començarà a les 10 del matí a la plaça de la Sardana, on la gent es podrà inscriure i participar en activitats infantils, relacionades amb el món de la mobilitat, i a 2/4 de 12 començarà la pedalada, que passarà pels barris del nucli urbà d’Esparreguera i acabarà a la plaça de la Sardana. En acabar la pedalada, els participants rebran un petit obsequi.

Els objectius de l’activitat és fomentar l’ús de la bicicleta com a vehicle sostenible i segur, conscienciar sobre la importància del transport sostenible per a millorar la qualitat de l’aire i promoure una mobilitat activa i saludable.

Per a la realització d’aquesta activitat, s’ha comptat amb la col·laboració d’associacions relacionades amb el món relacionat amb la bicicleta.

Dins la mateixa setmana, i sota el lema DIA SENSE COTXES, el bus urbà serà gratuït el dijous 25 de setembre de 2014.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Setmana de la Mobilitat