Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 10/07/2020
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Dimarts, 30 de setembre de 2014

200 participants a la Pedalada popular 2014

Diumenge 28 de setembre es va fer una pedalada popular, dins els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra a tot Catalunya

El diumenge 28 de setembre, dins els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que s’ha celebrat arreu de Catalunya, l’Ajuntament d’Esparreguera va organitzar una pedalada popular pels carrers de la vila.

L’activitat va començar a les 10 del matí a la plaça de la Sardana, on els participants es van poder inscriure a la pedalada i els més menuts van poder participar en un mini circuit per a bicicletes, amb senyals viaris i, també, sobre un gran mural, que representava el poble, els infants van pintar i enganxar-hi uns retallables. A més, durant tota l’activitat hi va haver animació infantil, a càrrec dels Pallassos Pim Pam.

A 2/4 de 12 va començar la pedalada popular en què, tot i la pluja, van participar 200 persones, majoritàriament famílies amb infants, però també joves i membres de clubs esportius de la vila, especialment ciclistes.

Des de la Regidoria s’agraeix la col·laboració dels voluntaris que han ajudat desinteressadament en l’organització de la pedalada i de les entitats que han participat en totes les activitats realitzades: el Club Ciclista Esparreguera, Cicles Esparreguera, Zona Bici, l’Esplai la Lluna, la Passió d’Esparreguera i l’ADF.

El regidor de Mobilitat, Josep Santiveri, ha destacat positivament la nombrosa participació en la pedalada popular i ha agraït la gran implicació i col·laboració rebuda per diverses entitats de la vila. Vist el nombrós públic assistent, Santiveri referma el compromís de l’Ajuntament per a organitzar futures pedalades populars.

Pedalada popular 2014