Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 06/07/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Gent Gran Dijous, 16 d'octubre de 2014

Homenatge a la Gent Gran d’Esparreguera al teatre de La Passió

L’Associació de Jubilats i Pensionistes i l’Ajuntament d’Esparreguera han organitzat, com cada any, l’homenatge a les persones grans del nostre municipi

L’Ajuntament d’Esparreguera i l’Associació de Jubilats i Pensionistes han organitzat l’homenatge a les persones grans del nostre municipi. Enguany, han estat homenatjades dues persones: la Sra. Carme Bruguera i el Sr. Ramon Cuello.

La Sra. Carme Bruguera va néixer a Abrera, es va traslladar a la nostra vila després de contreure matrimoni amb “el barber” i ha estat emprenedora, mare, àvia i actualment besàvia de 3 nens.

El Sr. Ramon Cuello, fill del barri de Sants i esparreguerí de cor, és escultor i un artista mundialment reconegut, Creu de Sant Jordi 2012 i membre de l’Ordre de Malta, entre molts altres reconeixements.

La regidora de la Gent Gran Maria Jorba va actuar en representació de l’Ajuntament i va agrair als homenatjats el compromís i la vinculació amb el municipi.

L’Associació de Jubilats i Pensionistes va homenatjar, a més, 3 socis que han sigut membres de la Junta durant molts anys. Amb la voluntat d’agrair i reconèixer la seva dedicació: Margarita Font, membre de la Junta durant 23 anys, Teresa Soler i Paquita Martínez, ambdues membres de la Junta durant 12.

Els avis de la Residència de Can Comelles van voler participar activament a l’acte de l’homenatge redactant un poema, que va llegir el director, i oferint uns quadres pintats per ells mateixos als dos homenatjats. També hi va fer una col·laboració especial el Sr. Pere Cuscó amb la lectura de dos poemes.

Es va representar també l’obra Brindis, la cinquena producció del grup de teatre Apassionats, que consta d’un conjunt de 20 esquetxos teatrals i musicals, on s’evoquen músiques i cançons de diversos estils i èpoques que es van succeint a través d’un sopar d’aniversari i d’un noticiari televisat.

Homenatge a la Gent Gran

al teatre

de La Passió d'Esparreguera