Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dimarts, 9 de desembre de 2014

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat commemora el 25 de novembre la Jornada contra la Violència envers les Dones

L’acte va comptar amb la col·laboració dels centres d’Educació Secundària, l’Associació de la Dona Activa d’Esparreguera, l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Esparreguera, el grup de dones del Mas d’en Gall i els alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa

El dimarts 25 de novembre va tenir lloc un acte de commemoració de la Jornada contra la Violència envers les Dones a Can Pasqual, presidit per la regidora de Polítiques d’Igualtat, Maria Jorba.

La regidora va agrair especialment la implicació de les entitats i els centres d’ensenyament i va posar l’èmfasi en la importància que els joves prenguin consciència de la rellevància d’aquestes qüestions, va cedir l’acte de lectura del manifest oficial a dues de les professores dels instituts.

Els alumnes de Batxillerat Artístic de l’Institut El Castell van començar l’acte amb la interpretació de quatre temes musicals relacionats amb la violència de gènere, en les quatre llengües que s’aprenen al centre ─català, castellà, anglès i francès─, i els alumnes de primer d’ESO van fer la lectura d’un text elaborat per ells mateixos.

L’Institut El Cairat va presentar dos vídeos que han estat premiats per la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere. Es poden trobar a l’enllaç http://elcairat.portaledu.cat. També es va fer una lectura teatralitzada de com es treballa al centre el tema de la prevenció de la violència de gènere.

Les presidentes de l’Associació de la Dona Activa i de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Esparreguera van fer la lectura de textos escrits especialment per a aquest esdeveniment.

El grup de dones del Mas d’en Gall van fer una representació teatral curta amb el missatge “No estàs sola, estem per ajudar-nos”:

L’acte es va tancar amb la interpretació d’un tema musical amb clarinets per part d’un grup d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

La regidora durant l’acte

Lectura del manifest

Associació de la Dona Activa.

Associació de Jubilats i Pensionistes