Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Dimarts, 16 de desembre de 2014

L’Ajuntament d’Esparreguera prorroga el conveni de manteniment del Taller Ocupacional de Can Comelles amb l’ICASS per al 2015 amb un augment de 3 places

Amb aquest conveni, el TOCC augmentarà 3 places i assolirà la màxima ocupació, amb 50 places del Servei de Teràpia Ocupacional i 3 places del Servei Ocupacional d’Inserció

L’Ajuntament d'Esparreguera i l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials prorroguen per a l’any 2015 el conveni de col·laboració interadministrativa, signat l’any 2014, per a la prestació del servei de centre ocupacional i servei ocupacional d’inserció per a persones amb discapacitat a Esparreguera (TOCC), amb un augment de 3 places.

Aquest augment de 3 places significa recuperar la capacitat màxima del TOCC en els seus dos serveis: 50 places del Servei de Teràpia Ocupacional i 3 places del Servei Ocupacional d’Inserció, amb la consegüent dotació econòmica.

El regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres, destaca la bona tasca de l’Ajuntament d’Esparreguera i del servei en l’acompliment del Conveni signat que ha mantingut la plena ocupació i ha treballat per a recuperar aquestes 3 places.

La significació que té per als usuaris, famílies i social és rellevant i repercuteix molt favorablement en els joves que acaben la seva etapa escolar i que ja tenen l’edat d’incorporar-se al servei del TOCC. Algunes famílies havien fet la sol·licitud d’ingrés al TOCC en els darrers mesos i estaven en espera de poder tenir plaça. Amb aquest reconeixement de places, el servei pot tornar a la plena ocupació en la seva capacitat màxima.

Taller Ocupacional Can Comelles