Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 23/09/2020
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació, Policia Local Dimecres, 31 de desembre de 2014

Exitosa Recollida de Joguines Solidàries 2014

El projecte ha permès repartir més de 800 joguines a nens i nenes en situació desafavorida del nostre municipi

El Projecte de Recollida de Joguines Solidàries ha sigut un any més tot un èxit gràcies a la participació i col·laboració de les famílies esparreguerines que han cedit les seves joguines en bon estat o noves per a una bona causa. Més de 200 infants del programa d'aliments del municipi podran rebre aquestes festes les joguines que s'han recollit i embalat a la caserna de la Policia Local especialment per a ells.

S'han recollit joguines, peluix, puzles, llibres, jocs, etc. i un cop més s'ha pogut donar resposta a totes les franges d'edat dels infants del projecte, rebent-ne una gran varietat per edats de mesos a 10 anys i d'aquesta manera poder encomanar il·lusió, sorpresa i diversió, a través del joc, en aquestes dates senyalades.

La tasca d'embalatge i lliurament de les joguines a les famílies beneficiàries s'ha fet a través d'una entitat del poble molt vinculada amb el nostre projecte de Joguines Solidàries, els Castellers, qui dissabte dia 20 van convidar a totes les famílies del projecte a la celebració del tradicional Caga Tió i a una xocolatada amb melindros per ajudar a combatre el fred. Més de 100 nens van tenir el seu torn per cagar el tió i van ser testimonis de la màgia que es pot fer tot cantant una cançó i picant amb un bastó.

Exitosa recollida de Joguines Solidaries 2014