Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 05/06/2020
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Convivència, Educació, Policia Local Dimecres, 7 de gener de 2015

Reconeixement al projecte de la Policia Local de Civisme i convivència a les escoles

L’experiència ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques del Govern Local de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals

El projecte de Civisme i convivència a les escoles de l’Ajuntament d’Esparreguera ha estat seleccionat com una Bona Pràctica i ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques (BBP) del Govern Local de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals.

El projecte és una activitat formativa que s’adreça als alumnes de 5è. curs de Primària i que duu a terme la Policia Local d’Esparreguera amb la col·laboració de les regidories d’Ensenyament i de Nous Catalans i la participació de totes les escoles de la vila.

L’equip d’avaluadors del BBP ha valorat que aquesta experiència representa una aportació innovadora i de qualitat en la temàtica de Convivència i ha considerat apropiat promoure i facilitar la seva divulgació a través del lloc web www.bbp.cat

L’objectiu fonamental del Banc de Bones Pràctiques és promoure la millora i la innovació en els governs locals mitjançant la difusió d’experiències, seguint una metodologia comuna, i la reflexió i l’intercanvi de coneixement sobre polítiques locals. El BBP es fonamenta en el treball en xarxa entre els ajuntaments de més de 10.000 habitants, la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals i els experts dels diferents àmbits de polítiques públiques.

Per a més informació:
www.bbp.cat

Reconeixement a la Policia Local