Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/05/2019
Traducció automàtica

Parc de la vila

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Serveis Socials Dimarts, 13 de gener de 2015

L’Ajuntament d’Esparreguera i la Fundació Acollida i Esperança firmen un conveni de col·laboració

Es posa en marxa un nou habitatge d’atenció a famílies amb risc d’exclusió social

Dilluns, 22 de desembre, l’alcalde d’Esparreguera, Joan-Paül Udina Tormo, i el president de la Fundació Acollida i Esperança, Miguel Luis Acosta Martínez van signar el conveni de col•laboració que estableix les condicions entre totes dues institucions per a la gestió d’un habitatge d’ús social. El presidenta de la fundació, acompanyat del tècnic de Serveis de suport a la vida autònoma de l’entitat, Josep Maria Lluch, i l’alcalde d’Esparreguera, acompanyat del regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres i Rosàs, es van mostrar molt satisfets d’iniciar aquesta col·laboració, poder comptar amb el suport mutu en la gestió de l’habitatge i disposar d’un habitatge més per a allotjar famílies amb situació d’exclusió social d’Esparreguera.

La Fundació Acollida i Esperança és una entitat sense ànim de lucre dedicada a crear espais d’acollida i atendre persones que pateixen exclusió social. La fundació i la Regidoria de Serveis Socials van acordar destinar Cal Claró a ser un allotjament temporal per a famílies amb una greu situació d’exclusió social. Creant amb anterioritat uns criteris d’accés per la determinació de les famílies que podrien accedir a dit habitatge.

Al llarg de l’any 2014, la Regidoria de Serveis Social inicia un conjunt d’actuacions amb la voluntat d’atendre i donar resposta a les necessitats d’habitatge de la població amb risc d’exclusió social del municipi. Coordinacions amb entitats financeres, la creació i posterior aprovació de les Bases reguladores del procediment de gestió de la llista de sol·licitants d’habitatges de lloguer social, i la signatura del conveni amb la Fundació Acollida i Esperança són algunes d’elles. En l’actualitat dues famílies han accedit a un habitatge de lloguer social i altres dues estan en tràmits per obtenir-ne d’altres. En l’exercici 2015, des de la regidoria es continuarà treballant amb la finalitat d’ampliar el fons d’habitatges de lloguer social.

Signatura del conveni de col·laboració