Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 18/02/2020
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dilluns, 19 de gener de 2015

Es redueix el nombre de víctimes en accidents de circulació a Esparreguera

En la meitat dels accidents amb ferits, una de les unitats implicades ha estat un vianant o un conductor de bicicleta, de ciclomotor o de motocicleta

Durant l’any 2014 la Policia Local ha intervingut en 133 accidents de circulació. En 85 d’ells, la conseqüència ha estat només danys materials i en els altres 48 hi ha hagut 64 persones lesionades de caràcter lleu.

En el 48% dels accidents en què hi ha hagut alguna persona lesionada, hi havia implicat un vianant o un conductor de bicicleta, ciclomotor o motocicleta.

Comparant-ho amb l’any 2013, el nombre d’accidents ha augmentat, ja que ha passat de 124 a 133, però el nombre de víctimes ha disminuït de 73 a 64, totes elles lleus. A diferència de 2013, no hi ha hagut cap persona morta ni ferida greu.

A la carretera del Mas d’en Gall el nombre d’accidents s’ha reduït un 43%. Ha passat de 21 accidents l’any anterior a 12 l’any 2014.

La franja horària amb major nombre d’accidents és la tarda, amb un 54,1% del total, mentre que entre les 10 del vespre i les 6 del matí han succeït l’11,3% del total d’accidents i el 4,2% dels accidents amb víctimes.

Aquestes dades han estat obtingudes del SIDAT, el Sistema Integral de recollida de Dades d’Accidents de Trànsit, del Servei Català de Trànsit, a partir del qual s’elabora l’Anuari estadístic d’accidents de trànsit, que recull les dades d’accidentalitat i d’aquells factors que l’afavoreixen, hi intervenen o hi incideixen a Catalunya.

Reducció del nombre d'accidenta a Esparreguera