Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 18/02/2020
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Divendres, 30 de gener de 2015

Milloren les dades de Seguretat Ciutadana a Esparreguera

Els delictes i les faltes denunciades l’any 2014 per fets ocorreguts a Esparreguera s’han reduït un 11% respecte del 2013

L’any 2014 s’han denunciat a Esparreguera un 11,2% menys de delictes i faltes que l’any 2013. Aquesta dada consolida la tendència que havia començat l’any anterior, en què la reducció de les denúncies penals havia estat del 19,5% respecte del 2012.

Aquesta disminució ha afectat la majoria de tipologies de delictes, com ara els delictes d’àmbit familiar i de la llar (-10%), els robatoris amb violència i/o intimidació (-29%) i els robatoris a l’interior dels vehicles (-40%).

Els robatoris amb força a l’interior dels domicilis han augmentat significativament en el darrer any (62%), tot i que el nombre d’aquests fets encara es manté per sota dels de l’any 2012 (-29%). Sovint, en aquest tipus de fet, els autors s’aprofiten que els veïns no adopten mesures d’autoprotecció als habitatges.

En sortir de casa, ni que sigui per poca estona, cal tancar la porta principal fent girar la clau i comprovar que totes les portes i finestres han quedat ben tancades, incloent-hi les que donen a espais comuns interiors. No s’ha d’obrir la porta de l’edifici a persones desconegudes i no s’ha de dubtar d’avisar la Policia davant qualsevol presència que pugui semblar sospitosa.

Es poden trobar consells de seguretat per a evitar ser víctimes d’un delicte al web:

Per a més informació:
www.esparreguera.cat/policia/consells.html

Millora la seguretat ciutadana a Esparreguera