Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 22/11/2019
Traducció automàtica

Can Comelles 097

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Creació d'empreses, Empresa Divendres, 20 de febrer de 2015

Esparreguera clou amb èxit la Jornada de capacitació emocional i empresarial

Durant les jornades formatives s’ha creat un clima molt favorable amb una valoració per part dels assistents d’excel·lència

Dilluns passat més d’una desena d'emprenedors i empreses van assistir a la darrera sessió de les tres jornades de capacitació empresarial, amb eines de coaching, habilitats d’oratòria i com presentar els seus projectes amb valor, aquestes accions estan programades dins el projecte supramunicipal "Fem Xarxa, Fem Empresa”, del que forma part l'Ajuntament de Esparreguera..

L’objectiu d’aquestes accions ha estat capacitar emocional i empresarialment als emprenedors i empresaris de la comarca del Baix Llobregat Nord en la fase de creació per adquirir coneixements i habilitats necessàries en l’àmbit de la gestió empresarial i així convertir a les empreses en projectes reeixits que creixin i es consolidin.

Les jornades han estat programades i s’han dividit en dos grups que han realitzat un mateix cicle de 3 sessions formatives però en diversos municipis. Aquesta darrera jornada s’ha fet a la sala d’actes de l’edifici de Can Pasqual, de l’Ajuntament d’Esparreguera pertany al grup 2 i les 3 jornades s’han desenvolupat als municipis de Martorell i Abrera. Les jornades del grup 1 es van iniciar el mes de gener a Sant Andreu de la Barca i tot seguit a Sant Esteve Sesrovires i Collbató.

El cicle de jornades de capacitació empresarial les ha conduit la Sra. Susanna Artó, directora de Confia Consulting i especialitzada en la capacitació del negoci i la persona, i s’ha encarregat durant el transcurs de les sessions a dinamitzar i donar eines grupals i individuals per capacitar als participants i avançar en el seu projecte empresarial.

Un cop acabades les jornades de Capacitació dels dos grups, es realitzarà una segona fase del projecte escollint entre tots els participants a 10 alumnes, per continuar treballant amb sessions personalitzades de coaching, en els projectes que més ho requereixin, segons criteris dels tècnics de promoció econòmica i el coach.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Jornada de Capacitació Emocional i Empresarial

Jornada de Capacitació Emocional i Empresarial