Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 18/01/2021
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dimarts, 3 de març de 2015

Comença un projecte per a promoure conductes vials responsables entre els alumnes de 4t. d’educació primària

Es pretén que els alumnes influeixin en els pares i avis i que els traspassin els coneixements obtinguts en una xerrada de sensibilització

L’associació Stop Accidentes, amb la col·laboració de la Policia Local, ha començat un seguit de xerrades de conscienciació per als alumnes de 4t. de primària de cinc escoles d’Esparreguera amb la intenció que influeixin en els pares i avis a l’hora de tenir conductes vials responsables.

Una de les activitats del projecte és elaborar una redacció i un dibuix relacionat amb la seguretat viària. Els alumnes dediquen les seves creacions a algun membre de la seva família, de manera que els traspassin els coneixements obtinguts en una xerrada de sensibilització.

En aquesta primera edició està previst que hi participin al voltant de 175 alumnes de les escoles Estel, Mare de Déu de la Muntanya, Taquígraf Garriga, Les Roques Blaves i El Puig. Aquesta activitat té la seva continuïtat en els Tallers de Civisme i Convivència que la Policia Local fa amb els alumnes de 5è. de totes les escoles d’Esparreguera des de fa sis anys.

Stop Accidentes és una associació d’ajuda i orientació als afectats per accidents de trànsit que té com a missió promoure un canvi cultural sobre la seguretat vial i els accidents de trànsit i que vol conscienciar les institucions i la societat en general per a reduir la violència vial i els seus efectes i per impulsar actuacions per a aconseguir una mobilitat sostenible i segura.

Conducta vial responsable