Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Empresa Divendres, 6 de març de 2015

Jornada sobre la nova Llei de factura electrònica

Exitosa acollida dels empresaris del Baix Llobregat nord a la trobada proposada per la Cambra de Comerç, a Esparreguera.

Dijous 5 de març en el marc de la millora continua del teixit professional i empresarial del municipi, la regidoria de Promoció Econòmica va donar suport a la Cambra de comerç de Barcelona al Baix Llobregat oferint formació a mida als empresaris que facturen o tenen previst facturar de manera electrònica a les administracions públiques.

Amb la sala principal de Can Pasqual plena de gom a gom, la jornada es va iniciar al primera hora del mati, amb la presentació de la Llei 25/2013, de 27 de desembre, d’impuls de la factura electrònica i la creació del registre comptable de factures pel sector públic, d’obligat compliment a partir del 15 de gener, a càrrec del Sr. Enric Fernández, interventor de la Generalitat.

Posteriorment va intervenir el senyor Carles Ferrer representant del Consorci de l’Administració oberta de Catalunya, qui va aproximar als assistents a l’e.FACT ( Punt general d’entrada de factures electròniques del sector públic de Catalunya). Des de la Cambra de comerç, el senyor Atienza va detallar el procediment de certificació digital, com a eina per signar factures electròniques. Caixa Factura de l’entitat La Caixa, va desenvolupar un cas pràctic de porta de facturació electrònica. També i per part d’Invenet Sistemes es va desenvolupar un cas pràctic de porta de facturació electrònica B2BRouter.

Els assistents van mostrar l’interès que desvetlla el tema en el torn de preguntes que es va allargar fins a darrera hora del migdia en què van ser convidats a participar en un Networking coffee (trobada per a aprofundir coneixença entre els empresaris i els ponents).

Aquesta formació presencial als empresaris, professionals i entitats del Baix Llobregat amb la presència de més de 100 persones dels que un 45% eren del municipi.

Jornada sobre la nova Llei de factura electrònica

A la Sala de Can Pasqual

Participans de la jornada