Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dilluns, 16 de març de 2015

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat tanca els actes de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat i La Passió, amb el suport de la Regidoria de Cultura i Festes, han dut a terme els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones

El 8 de març, amb l’actuació “Que toquin els timbals per les dones” a càrrec dels grups de percussió Sona Samba d’Esparreguera i Drums d’Esplugues, es va fer la cloenda de la setmana dels actes que l’Ajuntament i La Passió han organitzat enguany per a commemorar aquesta diada.

Cal ressaltar l’èxit de públic assistent als actes principals, d’una banda, la representació de la Passió del mateix dia 8, amb la participació de nombroses associacions de dones provinents de tot Catalunya, on es va incloure la lectura del manifest institucional per part de la regidora de Polítiques d’Igualtat, Maria Jorba, i la regidora de Cultura i Festes, Núria Valldeperas,i, de l’altra, la felicitació que va adreçar a totes les dones l’esparreguerí Lluís Llongueras.

D’altra banda, l’acte institucional del dijous 5 de març, que va comptar amb la col·laboració dels centres de secundària de la vila, l'Escola Municipal de Música i Dansa, el Grup de Dones del Mas d’en Gall, l’Associació de la Dona Activa i l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Esparreguera, es van dur a terme actuacions molt treballades i molt emotives per part de totes les entitats participants.

La festa de l’Associació de la Dona Activa va comptar amb una important participació de públic assistent, ja que hi van anar una gran quantitat de sòcies de l’entitat.

L’acte que es va dur a terme dilluns 2 de març “Les dones de la Passió” va fer palesa la importància de la participació i l’esforç que per part de les dones del municipi s’ha fet per contribuir a l’èxit i al manteniment de l’espectacle, i com ho han fet compatible amb la seva vida quotidiana. Va comptar amb la participació d’unes 50 persones.

Des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat es vol agrair a tothom la col·laboració i l’esforç per la commemoració d’aquesta jornada.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Lectura del Manifest