Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Centre Obert La Fulla Dimecres, 18 de març de 2015

Tallers pel dia del pare

Els grups del Centre Obert La Fulla realitzen diferents tallers per agrair i valorar la tasca de les seves famílies

En motiu de la celebració del dia del pare, el 19 de març, el Centre Obert La Fulla treballa amb els diferents grups d’infants i adolescents el valor de la família.

Aquests dies ens serveixen per agrair a les persones que tenen cura de nosaltres el seu temps, les seves ensenyances, el seu amor,..., i valorant en aquesta ocasió la tasca de la paternitat però sense que això s’identifiqui només amb la figura d’un pare. Introduïm aquí la reflexió oberta sobre la família i el que aquesta significa, hi ha nens i nenes que viuen amb el pare i la mare, n’hi ha que viuen només amb el pare o només amb la mare, o amb avis, tiets, altres tutors,... L’important és valorar que tenim persones que ens estimen i tenen cura de nosaltres.

Així durant uns dies els nens i nenes i adolescents del centre han dut a terme diferents tallers manuals per realitzar un regal pels seus pares o per la persona que els hi fa aquesta funció. Han treballat amb molta il·lusió i ganes per poder configurar aquest regal, que en el cas dels petits ha estat un pot de sal de colors, en el dels mitjans una cartera i en el d’adolescents un clauer.

Imatge dels treballs fets