Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 19/04/2019
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Dijous, 19 de març de 2015

Esparreguera celebra la Festa de la Primavera

Coincidint amb l’arribada de la primavera, dissabte 21 de març, se celebra una jornada festiva durant tot el dia al Parc de la Vila

Esparreguera celebrarà amb una festa l'arribada de la primavera. El Parc de la Vila acollirà aquest dissabte bona part de les entitats culturals en una jornada anomenada Festa de la Primavera, que començarà a les 11 del matí amb una plantada d'esparregueres i activitats infantils i finalitzarà al vespre, a quarts de nou, amb un concert d'Albert Gàmez.

La festa vol recuperar la tradicional fira d'entitats que no es feia des de l'any 2010. La diferència és que les entitats tindran un rol més actiu i no només hi haurà estands informatius. Gimcanes, tallers, balls, actuacions, en total, més de 30 entitats participaran a la festa al llarg del dia.

Amb l’objectiu que les famílies puguin passar el dia al Parc, parades de menjar casolà serviran àpats preparats, com arrossos, fideuades, calçots... perquè la gent pugui fer pícnic a la gespa del parc.

Per donar el tret de sortida a la campanya “Omple Esparreguera d’esparregueres”, també hi haurà una parada on es vendrà aquesta planta tan arrelada al nostre poble, i per cada esparreguera que es compri, l’Ajuntament en regalarà una altra, amb l’objectiu d’omplir els balcons de la vila d’esparregueres.

L'acte està organitzat per la Regidoria de Cultura i Festes, conjuntament amb el Festival Lola.

Les previsions meteorològiques, encara que arribi la primavera, no són del tot bones. En cas de pluja, es buscarà un altre dia, probablement del mes d’abril, per celebrar la Festa de la Primavera.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Celebrem l'arribada de la priamvera