Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Salut Pública Divendres, 27 de març de 2015

L’Agència de Salut Pública de Catalunya acaba de distribuir 183 estoigs d’higiene dental als escolars de 1r. curs de Primària d’Esparreguera, en una campanya de prevenció de la càries dental

Aquesta acció té com a objectiu el raspallat de les dents com a hàbit de salut essencial per a la prevenció de la càries dental

Les escoles que ho han sol·licitat, a través de la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament d’Esparreguera, han rebut un estoig d’higiene bucal. L’estoig inclou un raspall de dents infantil i un tub de pasta de dents fluorada, així com unes instruccions per a raspallar-se correctament les dents, durant dos minuts, dos cops al dia.

La higiene correcta de les dents implica conèixer bé la tècnica del raspallat i aplicar-la de forma rutinària després de cada àpat o, com a mínim, dos cops al dia.

Els centres escolars participants d’aquesta campanya de prevenció i control de la càries dental han estat: l’Escola Cooperativa El Puig, l’Escola Estel, l’Escola Les Roques Blaves, L’Escola Mare de Déu de la Muntanya i l’Escola Taquígraf Garriga.

L'estoig repartit a les escoles