Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 18/02/2020
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Centre Obert La Fulla Dijous, 16 d'abril de 2015

Les famílies del Centre Obert La Fulla assisteixen a la representació de La Passió

El Centre Obert La Fulla duu a terme la segona trobada familiar del curs 2014–2015

El diumenge 12 d’abril, els infants, els joves i les seves famílies van assistir a la representació de La Passió amb la finalitat d’apropar-se a un dels esdeveniments més emblemàtics d’Esparreguera.

Com en d’altres activitats familiars i des de la vessant del temps lliure, l’objectiu bàsic és facilitar la implicació activa i directa dels pares en el procés socioeducatiu dels seus fills. D’altra banda, i amb una finalitat més sociocultural, el repte del Centre Obert és promoure el coneixement del context més immediat del qual formen part.

L’activitat va comptar amb la presència de 73 persones que, segons el regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres i Rosàs, posa de manifest la garantia en la igualtat d’oportunitats dels infants i les seves famílies des del teixit sociocultural del nostre municipi.

Tots els assistents, des del més petit fins als pares i els avis que els acompanyaven, varen restar encisats per la riquesa i la bellesa de l’espectacle, enriquit per la visita guiada posterior en la descoberta de la màgia de les arts escèniques.

Finalment, cal destacar el tracte extraordinari del Sr. Josep Cuscó com a representant del Teatre de La Passió, així com l’amabilitat i la cura dels acompanyants en la representació i la visita guiada.

Moments de la descoberta del món teatral.