Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 05/06/2020
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Divendres, 8 de maig de 2015

Un alumne de l'Institut El Castell rep el Premi de Recerca Jove

L'alumne Guillem Figueras Bartés, de 2n de Batxillerat de l'Institut El Castell, rep el Premi de Recerca Jove pel treball "Fèlix Figueras Aragay, alcalde represaliat de la Segona República a Olesa de Montserrat"

El treball pretén explicar i deixar constància d’una història personal en el marc de la Segona República i de la Guerra Civil Espanyola. Els objectius principals plantejats són, per una banda, estudiar, esbrinar i donar testimoni d’uns fets històrics oblidats pel pas del temps mitjançant el recorregut personal del seu besavi patern, Fèlix Figueras Aragay, afusellat el 1939 a Olesa de Montserrat, i, per altra, recopilar tota la informació possible sobre la vida i l’activitat política del seu besavi durant la II República i la Guerra civil i analitzar el per què de la seva execució.

Aquest és el cinquè premi que rep aquest treball, a més de la seva propera publicació. La tutora del treball és la professora Blanca Mampel Ayuso.

L'alumne Guillem Figueras Bartés, de 2n de Batxillerat de l’Institut El Castell i la tutora del treball, la professora Blanca Mampel Ayuso.