Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Centre Obert La Fulla Dijous, 21 de maig de 2015

Trobada de mares i pares del Centre Obert La Fulla

El Centre Obert La Fulla facilita espais de trobada de mares i pares amb la finalitat d’estimular la seva participació activa sobre el tractament de les competències parentals

“Com ho fem” i “què fem” per atendre les necessitats dels nostres fills són interrogants que es donen sovint en moltes famílies

En el si del Centre Obert La Fulla i arran del treball familiar, tot i des de la individualitat de cada família, són aspectes que es treballen cada dia, molts d’aquests coincidents en moltes d’elles.

Per aquest motiu i de cara al curs 2015-2016, el Centre Obert es planteja la possibilitat de fomentar un grup de suport, format per mares i pares, enfocat a l’ensenyament i l’aprenentatge de les competències parentals, que els permeti, des de la participació activa, reflexionar sobre les pròpies pràctiques educatives, analitzar-les i poder contrastar-les amb la resta de persones en situació similar. Per últim, hi hauria també l’objectiu d’adquirir un compromís en un procés de canvi i millora d’aquestes competències.

Actualment, en 3 sessions de 90 minuts cadascuna, el Centre Obert ja ha facilitat un espai de trobada de mares i pares amb la finalitat de crear la necessitat de treballar conjuntament i de forma activa al voltant
de temes com l’atenció bàsica, la seguretat, la calidesa emocional, l’estimulació, els límits i l’estabilitat dels fills.

El regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres i Rosàs, dóna suport a aquesta iniciativa, ja que el fet de ser mare o pare comporta aprendre cada dia. Amb l’aparició de necessitats i/o dificultats en l’atenció als fills, el fet de participar en grups de suport pot ajudar a tenir una mirada en positiu i fer de la seva educació una tasca molt enriquidora, tant per als infants com per a ells mateixos.

Les sessions van començar el dijous 19 de març de 2015 i acabaran el dimecres 27 de maig, a la sala d’actes de Can Pasqual.

“Com ho fem” i “què fem”