Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dijous, 4 de juny de 2015

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat posa en marxa el conveni amb la Unió de Botiguers d’Esparreguera per a difondre la línia 900 contra la violència de gènere

L’acte de signatura del conveni es va dur a terme el 2 de juny entre l’Ajuntament i l’UBE

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat ha posat en marxa el conveni amb la Unió de Botiguers d’Esparreguera (UBE) per a difondre la línia telefònica 900 contra la violència de gènere. L’acte de signatura del conveni es va dur a terme entre l’Ajuntament i l’UBE, amb la presència de la regidora de Polítiques d’Igualtat Maria Jorba, com a impulsora de l’acte.

L’alcalde Joan Paül Udina i la presidenta de l’UBE, Sandra Ullastre, van signar aquest conveni, que preveu la difusió, a tots els establiments comercials associats, dels cartells que edita l’Institut Català de la Dona “Contra la violència masclista”, on es facilita un telèfon gratuït i confidencial d’atenció les 24 hores del dia.

Aquests cartells es penjaran als lavabos o bé als emprovadors de les botigues per facilitar que les dones afectades puguin prendre l’adhesiu en la intimitat sense necessitat de ser vistes, interrogades o haver de donar cap explicació.

El conveni va ser aprovat per la Junta de Govern Local amb data 1 d’abril de 2015 i ha estat ajornada la signatura a causa dels canvis interns a la junta de la Unió de Botiguers.

El telèfon gratuït d’atenció a les víctimes de violència masclista és:
900 900 120

Signatura del conveni de col·laboració

900 900 120 telèfon d'atenció a les víctimes