Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 23/01/2021
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dijous, 4 de juny de 2015

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat posa en marxa el conveni amb la Unió de Botiguers d’Esparreguera per a difondre la línia 900 contra la violència de gènere

L’acte de signatura del conveni es va dur a terme el 2 de juny entre l’Ajuntament i l’UBE

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat ha posat en marxa el conveni amb la Unió de Botiguers d’Esparreguera (UBE) per a difondre la línia telefònica 900 contra la violència de gènere. L’acte de signatura del conveni es va dur a terme entre l’Ajuntament i l’UBE, amb la presència de la regidora de Polítiques d’Igualtat Maria Jorba, com a impulsora de l’acte.

L’alcalde Joan Paül Udina i la presidenta de l’UBE, Sandra Ullastre, van signar aquest conveni, que preveu la difusió, a tots els establiments comercials associats, dels cartells que edita l’Institut Català de la Dona “Contra la violència masclista”, on es facilita un telèfon gratuït i confidencial d’atenció les 24 hores del dia.

Aquests cartells es penjaran als lavabos o bé als emprovadors de les botigues per facilitar que les dones afectades puguin prendre l’adhesiu en la intimitat sense necessitat de ser vistes, interrogades o haver de donar cap explicació.

El conveni va ser aprovat per la Junta de Govern Local amb data 1 d’abril de 2015 i ha estat ajornada la signatura a causa dels canvis interns a la junta de la Unió de Botiguers.

El telèfon gratuït d’atenció a les víctimes de violència masclista és:
900 900 120

Signatura del conveni de col·laboració

900 900 120 telèfon d'atenció a les víctimes