Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 05/06/2020
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dimecres, 17 de juny de 2015

Preinscripció i matrícula a l’Escola d’Adults per al curs 2015-2016

Del 22 al 29 de juny de 2015, s’obre la preinscripció per als nous alumnes que vulguin inscriure’s a l’Escola d’Adults

L’oferta inicial de l’Escola d’Adults d’Esparreguera per al curs escolar 2015-2016 inclou diferents formacions: GES 1 i GES 2 (Grau d’Educació Secundària), CAM (Curs Accés de Grau Mitjà), PPACFGS (Preparació Proves Accés Cicle Formatiu de Grau Superior), Anglès1, Català 2 i Competic 3 (informàtica).

L’educació al llarg de la vida és una oportunitat que el municipi ofereix als seus ciutadans i l’Escola d’Adults és un bon espai on poder-ho aprofitar. En aquest sentit, l’escola ofereix als joves i als adults una segona oportunitat per retornar al sistema educatiu reglat i alhora continuar amb els estudis postobligatoris, així com ampliar els coneixements acadèmics, professionals i laborals per a una millora de qualitat de vida.

L’Escola d’Adults d’Esparreguera ha establert un calendari de preinscripció preferent per a cada modalitat educativa. Del 22 al 29 de juny és el termini establert per a fer la preinscripció de GES1, GES2, CAM, PPACFGS, Competic i Anglès. La matrícula es farà del 2 al 7 de setembre. Per a la modalitat de Català, la preinscripció és del 2 al 7 de setembre. La matrícula es farà del 22 al 24 de setembre.

Per ser admès en un ensenyament d'adults cal presentar la sol·licitud de preinscripció. En els processos d'admissió no s'admeten sol·licituds fora de termini. Les dates de Matrícula dels alumnes admesos: del 2 al 7 de setembre de 2015, ambdós inclosos.

A partir del 9 de setembre, si queden vacants un cop acabada la matrícula dels alumnes assignats en la preinscripció, s’hi inscriuran els alumnes de la llista d'espera. Esgotada la llista d'espera o si no n'hi ha, s’hi podran matricular les persones que ho sol·licitin.

Formació d'adults a Esparreguera