Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 18/01/2021
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació, Escola de Música i Dansa Dijous, 18 de juny de 2015

Espectacles de final de curs de l'EMMD d'Esparreguera

Alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa interpreten a la Passió el seu espectacle de final de curs

Per concloure les activitats del curs els alumnes de música i dansa han realitzat diferents espectacles al teatre de La Passió d’Esparreguera.

Els passats divendres 29 de maig, es van celebrar l’actuació musical dels alumnes de sensibilització i NB 1. Aquests alumnes, que són les més petits de l'escola van interpretar la cantata “Florinda, la vaca Pallassa” acompanyats d’un combo de mestres de la escola. Seguidament la coral de Nivell Bàsic que la integren nens i nenes entre 8 i 12 anys, van interpretar algunes de les cançons del musical “Mar i Cel”, acompanyats per l’Orquestra (també integrada per alumnes de l’escola).

El dijous 5 de juny, va tenir lloc l'actuació dels alumnes de Sensibilització i NB de dansa. Aquests alumnes, que comprenen edats entre els 4 i els 12 anys, van interpretar l’espectacle “La pedra verda”, acompanyats, en algunes ocasions, per alumnes de combo de l’escola. L’endemà, divendres 6 de juny, els alumnes de Nivell Complementari de dansa van representar a la Passió un espectacle titulat “Carmen” i que està inspirat en l’òpera de Bizet.

Aprofitat l’ocasió, es van recollir aportacions voluntàries dels assistents a l'acte que en aquesta ocasió es destinaran a l’associació d’Esparreguera Omplim la Pica i que destinarà aquestes donacions a promoure la igualtat d’oportunitats en tot el procés educatiu d’infants i joves de la vila.

Concert final de curs

Actuació dels cantaires

Actuació de les dansaires

de l'EMMD d'Esparreguera