Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 24/02/2021
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Societat Divendres, 19 de juny de 2015

Lliurament dels certificats del projecte Lletres per a Tothom d’Esparreguera

El màxim objectiu del projecte és promoure l'alfabetització en català de les persones adultes d'origen estranger

El passat dimecres, 17 de juny es va fer l'acte de lliurament de certificats del curs Lletres per a tothom als alumnes, la majoria dones procedents del Marroc. L’acte va ser un reconeixement a les alumnes per l'esforç realitzat i els resultats obtinguts en el qual es va remarcar la importància del coneixement de la llengua catalana com a eina indispensable d'integració de les persones nouvingudes i per a accedir al mercat laboral.

El projecte està promogut per la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya i l'Obra Social "la Caixa". A Esparreguera s’ha gestionat conjuntament entre Plataforma per la Llengua i l’Ajuntament d'Esparreguera.

La iniciativa respon a la mesura 34 del Pacte Nacional per a la Immigració, quan aposta per emprendre un programa per a l'alfabetització de les persones immigrades residents a Catalunya i que manifesten dificultats d'expressió escrita i comprensió lectora. L'objectiu és oferir cursos adaptats a les necessitats geogràfiques i horàries de l'alumnat, com a pas previ per a accedir als cursos inicials de l’Escola d’Adults o del Consorci de Normalització Lingüística.

El lliurament de certificats l’ha fet M’Hamed Abdelouahed, de la Direcció General per a la Immigració, i Eulàlia Buch, de Plataforma per la Llengua.

Acte de lliurament dels certificats