Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 13/07/2020
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Biblioteca Municipal L'Ateneu, Cultura i Festes Dimarts, 30 de juny de 2015

Es posa en marxa la 2a edició del concurs de fotografia #vinstagram

#vinstagram, el concurs de fotografia inclòs dins del projecte “Biblioteques amb DO”, arriba a la seva segona edició

Com en la convocatòria de l’any passat la temàtica de les imatges que es presentin haurà d’estar relacionada amb el món del vi en sentit ampli –enoturisme, patrimoni, paisatge, moments i experiències, etc.- i tornarà a tenir com a eix central l’aprofitament d’eines 2.0 com ara la xarxa social Instagram.

Continuant amb els bons resultats i acceptació aconseguits en l’edició de l’any passat, la convocatòria del concurs es farà de manera conjunta per part de diferents biblioteques del territori del Penedès. Si l’any passat hi van participar les biblioteques Ventura i Gassol de Calafell, Marta Mata de Cunit, Francesc Pujols de Martorell, Terra Baixa del Vendrell i Torras i Bages de Vilafranca del Penedès, enguany s’amplia el número de biblioteques implicades a tres més: la de l’Ateneu d’Esparreguerra, i les dues de Sant Pere de Ribes, la Manuel de Pedrolo i la Josep Pla.

El concurs #vinstagram contribueix a assolir l’objectiu principal del projecte “Biblioteques amb DO”: difondre la relació existent entre el món del vi i el de la cultura. A més, l’utilització d’una xarxa social com Instagram permet ampliar els canal d’interrelació amb els usuaris d’aquests equipaments.

Tot i que el programa d’activitats del projecte “Biblioteques amb DO” es desenvoluparà durant el mes de novembre en el cas de l’àmbit geogràfic del Penedès, la convocatòria per participar en el concurs s’obrirà el 22 de juny. Així, els participants disposaran d’un ampli període de temps per fer les fotografies, la qual cosa permetrà obtenir la màxima diversitat temàtica a l’hora de prendre les imatges.

Per participar-hi cal disposar d’un perfil públic a Instagram i presentar un màxim de 3 fotografies amb el hashtag #vinstagrampenedès2015. El termini de presentació de fotografies acabarà el dia 11 d’octubre. Entre totes les publicades el jurat seleccionarà 20 imatges que seran exposades a les pàgines de Facebook de les biblioteques participants i també en els espais físics del centres. Del 2 al 22 de novembre els usuaris podran votar les que més els agradin tant virtual com presencialment.

Finalment, s’atorgaran dos premis. Un a la imatge que aconsegueixi més vots per part dels usuaris, sumant el total de votacions de les vuit biblioteques participants. I l’altre el que atorgarà un jurat integrat per professionals del món de la fotografia, i representants de les biblioteques i del Vinseum (el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya).

Per a més informació consulteu les bases completes a les biblioteques convocants.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

BibliotequesDO