Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 04/08/2020
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Centre Obert La Fulla Divendres, 3 de juliol de 2015

Estiu ple d’oportunitats al Centre Obert La Fulla

El Centre Obert La Fulla planteja, d’una banda, una dinàmica adaptada a les necessitats dels infants i els adolescents durant la jornada intensiva de les escoles al mes de juny i el període estiuenc i, de l’altra, recompensa el seu esforç amb un ampli ventall d’activitats de lleure

Una vegada més, el Centre Obert La Fulla facilita una dinàmica adaptada a les necessitats dels infants i els adolescents durant la jornada intensiva de les escoles al mes de juny i el període estiuenc.

Durant el mes de juny i arran del seu esforç en l’aprenentatge i en la posada en pràctica dels valors per a la convivència (respecte, responsabilitat, urbanitat, ordre, paciència, diàleg, constància, tolerància i cooperació), ha ofert un ampli ventall d’activitats de lleure.

D’una banda, el grup de petits, infants de 6 a 9 anys, ha pogut gaudir al Planteta Màgic. El grup de mitjans, infants de 10 a 12 anys, ho ha fet al cinema. El grup d’adolescents, entre els 13 i 16 anys, ha gaudit d’un dia a la platja de Coma-ruga. Finalment, des del més petit fins als més gran i com a recompensa del seu èxit en els processos d’aprenentatge, han viscut una gran aventura entre arbres al Natupark.

La revetlla de Sant Joan celebrada el dijous 18 de juny clou el curs escolar i enceta les activitats estiuenques. A partir de Sant Joan comença l’horari d’estiu i d’aquesta manera una altra estructura en l’atenció. Durant els matins s’ofereix reforç escolar i tècniques d’estudi i durant les tardes, l’activitat de piscina. El Centre Obert acabarà la seva activitat amb els infants i els adolescents amb les colònies d’estiu del 15 al 17 de juliol.

Excursió al Natupark

Una gran aventura entre arbres