Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 18/01/2021
Traducció automàtica

Faroles Plaça Esglèsia

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dimarts, 8 de setembre de 2015

L’Escola d’Arts Plàstiques inicia el curs 2015-2016

El dilluns 1 de setembre s’ha obert el període d’inscripció i matrícula de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques

Les persones interessades a inscriure’s a l’escola ho poden fer a partir del dimarts 1 de setembre en horari d’11 a 1 i de 6 a 2/4 de 9 h, a la mateixa escola, al c. de l’Hospital, 39, últim pis.

L’escola ofereix diferents modalitats de tallers. Els adults poden escollir entre els tallers de restauració de mobles, dibuix i pintura, fotografia, joieria i vitralls. Per als joves més grans de 12 anys s’ofereixen els tallers de fotografia, expressió artística i còmic. Els infants poden apuntar-se al taller d’expressió plàstica.

Com a novetat, aquest curs 2015-2016, s’ofereixen cursos monogràfics de tapisseria, joieria, còmic manga, il·lustració, vitralls i fotografia. Aquests cursos tenen una durada de 12 hores repartides en 4 sessions. D’aquesta manera, s’obre la possibilitat de participar en diferents tallers de manera independent, segons els interessos, necessitats i calendari de cada alumne. S’oferiran monogràfics els dijous de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 h i els dissabtes al matí de 10 a 1 h; d’altres cursos tenen l’horari per concretar.

Es pot consultar més informació a la pàgina web de l’escola (artsplastiquesesparreguera.blogspot.com) i/o al www.facebook.com/escola.plastiques.

Inici del curs 2015/19