Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 05/06/2020
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dimecres, 30 de setembre de 2015

Aplicació que geolocalitza els afectats per emergències

My112 permet l’enviament automàtic de les coordenades de localització del ciutadà que truca al telèfon 112 per alertar d’una emergència

El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha incorporat l’aplicació gratuïta My112 per a telèfon mòbil que permet geolocalitzar automàticament els ciutadans que truquin per alertar d’una situació d’emergència.

Un cop descarregada l’APP, el ciutadà podrà trucar al CAT112 a través d’una icona que apareix en la pantalla i s’enviarà de forma automàtica la localització si hi ha cobertura de dades mentre es realitza la trucada. En el cas que només hi hagi cobertura per veu, el ciutadà pot trucar el CAT112 a través de l’APP i facilitar per veu les coordenades que li apareixen en pantalla.

La localització s’extreu de les coordenades facilitades pel millor sistema de localització del qual disposi el mòbil amb un error de precisió de pocs metres, i és especialment útil en els casos en què la persona que pateix l’emergència o que n’és testimoni no sàpiga on es troba exactament (zones rurals, en trajectes per carreteres, etcètera).

Aquesta APP se suma a les ja desenvolupades pel CAT112 per facilitar l’accés al telèfon d’emergències de col·lectius vulnerables com sords o laringectomitzats, que segueixen estant operatives. També segueix operativa l’APP per a turistes i per a residents temporals estrangers a Catalunya (estudiants i investigadors).

Podeu descarregar-vos l’aplicació a http://www.esparreguera.cat/policia/ o accedint al codi QR que acompanya la notícia. Si desitgeu més informació podeu consultar el web http://112.gencat.cat/ca/que-fem/apps-per-dispositius-mobils/

Per a més informació:
http://112.gencat.cat/ca/que-fem/apps-per-dispositius-mobils/

MY 112

Descarrega't l'app