Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Creació d'empreses, Empresa Dijous, 8 d'octubre de 2015

Els alcaldes del Baix Llobregat Nord donen continuïtat al projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa”

Els Ajuntaments uneixen esforços per dinamitzar l’esperit emprenedor de la zona, educar emocionalment els emprenedors i acompanyar als empresaris perquè desenvolupin el seu talent i el seu potencial

Sant Esteve Sesrovires va acollir ahir la presentació del projecte Fem Xarxa, Fem Empresa, per al període 2015-2016, amb la voluntat de donar continuïtat a aquesta iniciativa de suport formatiu a emprenedors i de dinamització del teixit empresarial del Baix Llobregat Nord.

L’acte ha comptat amb la presència d’alcaldes, regidors i tècnics de Promoció Econòmica dels set ajuntaments que van impulsar el projecte l’any passat: Martorell, Olesa de Montserrat, Abrera, Collbató, Esparreguera, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

El projecte Fem Xarxa, Fem Empresa es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica i està finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.

En la presentació, l’alcaldessa de Sant Esteve, M. del Carme Rallo, ha expressat la importància de “continuar en aquesta línia de col·laboració entre ajuntaments que ens permet donar un valor afegit als nostres serveis de Promoció Econòmica i un millor aprofitament dels recursos de cada municipi”.

Per la seva part, el regidor de Promoció Econòmica de l’ajuntament sesrovirenc, Bernat Orellana, ha destacat el suport econòmic supramunicipal per fer possible el que és “un projecte d’oportunitats per al teixit empresarial i, per tant, per al territori”. En aquest sentit, ha exposat la idea d’una convocatòria bianual que contribueixi a “consolidar la iniciativa”.

Els resultats obtinguts en la primera edició del projecte Fem Xarxa, Fem Empresa han donat lloc a la seva continuïtat. L’any passat, es van realitzar 29 plans d'acció personalitzats per als emprenedors participants en el projecte de coaching i 21 consultories de màrqueting a empreses del territori. L’organització d’una jornada de networking va aplegar 62 empreses, i un total de 78 empreses i emprenedors van millorar la capacitació en venda i comunicació a través de cursos formatius especialitzats.

Oferta formativa 2015-2016
Els recursos formatius del projecte Fem Xarxa, Fem Empresa per al període 2015-2016 corresponen a catorze accions gratuïtes adreçades a emprenedors i empreses. A través de càpsules formatives i tallers, s’abordaran matèries com la fiscalitat o la facturació electrònica, i tècniques de coaching, mindfulness, entre d’altres. La primera acció formativa programada és una sessió de coaching que s’impartirà a Collbató el 14 proper d’octubre.

Es poden consultar tots els cursos i tallers, així com formalitzar les inscripcions, a la pàgina web

Per a més informació:
http://www.moliempresa.cat/article/71/FEM-XARXA-FEM-EMPRESA.ca.html

Fem Xarxa, Fem Empresa

Acte de presentació a Sant Esteve Sesrovires

Curs 2015-2016